Sen kvällsjogg


En ganska töntig bild kanske men efter kvällsträningen så ville jag bara fördriva tid + att det är så skööönt ute!

Ikväll slutade jag kl 8, åt middag halv 9 och kvart i 10 for jag ut och sprang, medans resten av världen såg fotboll. Jag var då själv ute, ganska skönt men samtidigt tråkigt. Kan tycka det är kul att möta folk när jag tränar. Känner mig typ mer "duktigt" då jag vet att andra ser att jag tränar. Hahah kanske konstigt att tänka så..?

På vägen stannade jag upp i en lekpark och körde några ben/rumpövningar och jag hade tänkt filma lite övningar men då kom det en unge och då sket sig den iden. Får göra det imorgon istället. Kanske. 

Morgonpromenad

Idag börjar jag jobba klockan halv fyra vilket resulterade i en morgonpromenad. Jag gillar inte riktigt att stiga upp tidigt för att fara ut och springa, det tar jag hellre senare på dagen då jag hunnit vakna till lite mer, så det fick bli en lång promenad runt sundet. (ca 7km). 
 
Jag testade min nya pulsklocka idag också, nu har jag ställt in den rätt och jag början förstå den lite mer haha, den var rätt så krånglig..Enligt den så förbrände jag 467kcal under promenaden! 
 
 
 
Efter promenaden åt jag en stooor frukost! Vi hade slut gröt hemma så det fick bli kvarg med funlight toppat med mango, hallon, solrosfrön och kokos! Till detta stekte jag även två ägg. 
 
Dags å göra sig redo för jobb!
 
/Johanna ♥
 

Igång igen!

Underbara dag, ikväll har jag varit ute och sprungit första gången på flera veckor och det känns fantastiskt! Uppehåll kan vara skönt men det är ännu skönare att börja om.

Jag sprang först i kvarnverget, sen cyklade jag hem och gjorde styrketräning med kroppsvikt och gummiband. Ska satsa på att förstärka bålen och bättra på min hållning nu när gymmet är stängt. Man behöver inte träna med tunga vikter hela tiden, det är nog så bra att träna med kroppsvikt, om kanske inte bättre. Det gynnar småmuskerna och leder mer och det tar på ett helt annat sätt. 

Imorgon blir det att springa i kvargberget igen, längtar :D

Bara kortballor och sporttopp under kvällens löpning, så skönt! 
Matbloggstoppen
Follow on Bloglovin jltr.blogg.se