Ny design

Nu har vi ÄNTLIGEN fått upp en ny design med en roligare header och framförallt mer färg!
 
Här har vi bloggtorka för tillfället. Och jag kan då säga att för mig har det inte blivit något för att jag inte tränar för tillfället. Jag känner mig så konstig i kroppen, den vill inte riktigt fungera som jag vill. Jag har haft konstant huvudvärk en längre period och fått magproblem/smärtor och tappat matlusten. Det låter kanske hemskt men det är det inte, mest bara jobbigt. Orsaken till varför det är så här just nu är många och olika och jag kan inte sätta fingret på vad anledningarna är, men förhoppningsvis får jag reda på det snart. Så det är svårt för mig att säga hur länge det här kommer att hålla i sig.
 
Gymmet har ju även stängt, man jobbar mycket och det är sommar. Så både jag och Johanna känner att det får bli som det blir i sommar med träning, kost osv. Man ska ju trotts allt leva också! Hoppas ni förstår. Så oavsett om det blir lite eller mycket uppdatering i sommar så hoppas jag att ni njuter av de dagar som är som bäst och ät mycket glass! :D
 
Stora kramar /Lowa
 
 
enjoy summer - summer - cute - water - vacation

PW och uteträning

Två bilder från min morgon PW som jag tog innan frukosten. Finns väder, men svinkallt! Vad händer med sommaren? Och jag såg att på midsommar ska det vara lika kallt + regn. det är så tråkigt!
 
Idag har jag tagit två promenader. En på morgonen och en på eftermiddagen. Har även gjort en massa andra saker idag, är så rastlös haha...
 
Och ikväll har jag varit ute och tränat. Gymmet var stängt idag, så då får man göra det bästa av situationen! Gjorde en liten film i slutet av mitt träningspass som ni kan kolla på här nedan!
 
/Lowa
 
 

Morgon pw


Ställde klockan på 7 imorse för att ta mig ut och gå, men jag tog mig inte upp förrän 20 i 8... Men jag har iallafall gått runt burträsk ( den vanliga rundan )! Nu sitter jag och äter min frukostgröt och kl 10 börjar jag jobba. Skönt att komma igång ordentligt på morgonen. Nu hoppas jag att energinivån håller sig uppe hela dagen! 

Ha en bra dag! /Lowa
Matbloggstoppen
Follow on Bloglovin jltr.blogg.se