Lowa - helt slut och det är bara måndag


Proteinshake efter träning, denna gång körde jag den i mixern med blåbär och kvarg. Sen blandade jag två olika proteinpulver. Gott blev det!

Jag är helt slut. Har fått praktik och idag var min första dag (bättre det än inget jobb alls...) och att stiga upp tidigt, åka buss, jobba heldag och ditekt på gymmet när jag kom hem det känns i kroppen nu. Ovan är ordet! Blir förmodligen bättre nästa vecka. Pga att min praktik är i Skellefteå så vet jag inte hur jag ska riktigt lösa det med träningen varje dag. Får kanske skaffa månadskort på Friskis igen eller stiga upp extremt tidigt för att hinna. Får fundera på det, men det löser sig alltid. Det finns värre problem i världen! 

Johanna - Måndagsträning

Ikväll har jag och Lowa varit på gymmet och kört ben och rumpa, typ som varje måndag hehe!
Vi körde lite maskiner, squats i smith, bulgarisk split (hat-älskar den övningen, men man får kontakt i rumpan som faasiken), höftlyft, lite hopp på stepbräda, bosuboll och grejjer. Det blev ett ganska kort pass men mina ben är slut, bara man håller ett bra tempo så behöver man inte vara på gymmet i flera timmar!
 
Har just avnjutit ett gudomligt kvällsfika, två skivor dark rye (mitt favvobröd), också var jag tvungen att göra en till sats av proteinfluffet, alltså så gott, det smakar seriöst som en vanlig mousse med mörk choklad..mhh! Sjukt bra att jag kan äta detta utan att få ångest, innehåller massa protein vilket är super!
 
Ikväll börjar mitt favoritprogram om, Biggest Loser. Åh jag älskar det programet, blir så insprirerad och älskar att se hur deltagarna kämpar för sitt liv, och resultatet de får är ju fantastiska!
 
Vi är fortfarande sämst på att komma ihåg att ta bilder. Så ni får en gammal bild på mig istället.
 
 
 

Johanna - Promenad och fluff

Har haft en väldigt skön måndag efter en fartfylld helg. Suttit mest vid tvn och sett bästa serien (grey's anatomy), men har även hunnit med en skön promenad runt Burträsk och testat ett nytt recept på proteinfluff. Detta recept blev ÄNNU godare än det andra jag gjort. Det smakar typ som att man äter 70% choklad, helt underbart.
 
Recept proteinfluff 1 person
2 äggvitor
2 msk protinpulver (valfri smak, jag tog choklad såklart)
2 msk kakao
 
Vispa ihop äggvitor till ett skum. Vispa tills att du kan vända upp och ner på bunken. Vispa sedan ner proteinpulvret. Tillsätt sedan kakao (gärna genom en finmaskig sil) och rör till en jämn smet. Häll upp i ett glas och ställ i kylen en stund innan servering. 
 
Näringsinnehåll 
Energi 257,76 kcal
Protein 50,14 g
Kolhydrater 6,42 g
Fett 4g
 
 
 
Matbloggstoppen
Follow on Bloglovin jltr.blogg.se