UNNA DIG

Jag har fått ett schema på jobbet som räcker i två veckor. Under dessa två veckor är jag ledig 2 dagar. Jag klagar självklart inte, är jätteglad för det MEN redan efter 3 dagar så känner jag hur jäkla ovan jag är att jobba så mycket, haha min kropp är heeeelt slutkörd då jag kommer hem efter en heldag. Jag somnar direkt i soffan ett litet tag fram till middagen och sedan måste jag tyvärr tvinga mig själv till träningen haha. 
 
Igår hade jag en sån dag, var såå himla trött och fruktansvärt godissugen. Så jag lyssande på min kropp, jag vilade OCH jag åt godis. Det är jag glad att jag gjorde, det behövde jag helt enkelt och jag ångrar mig inte. Dock så insåg jag en sak. Godis är egentligen inte så jäkla gott? Alltså första tuggan är ju gudomlig men efter det, nä inte så värst.. Får också sjukt ont i magen efteråt, blir uppsvälld och känner mig oren haha. Kan man säga så? 
 
Idag så tog jag mig iväg till träningen iallafall, vi körde tabata utomhus. SHIT så härligt pass. Solen i ryggen och svetten bara rann!
 
Bild från vår instagram @johannalowa
Svettiga och härliga efter tabata! 
 
 

Möjligtvis en viss förändring

Okej... Det här är inte lätt ska ni veta. Varken att ta bilder (dom blir suddiga), försöka få bilderna så lika som möjligt med samma ljus osv så att den lilla skillnad som skett syns på bästa sätt. Sen att lägga ut bilder på sig själv såhär överhuvudtaget. Saken blir inte bättre av att jag inte kan flexa musklerna ordentligt heller. Men ett försök är det värt! 

Första bilderna är tagna i december, de andra bilderna idag. Alla bilder är tagna i samma ljus, i samma rum. JAG kan se en minimal förändring. Det har alltså gått 5 månader mellan bilderna. 5 månader! Nästan ett halvår..! Min utveckling är sjuuuukt långsam. Men framåt går det & det är positivt. Bara att fortsätta kämpa!
  Frågan är kan någon annan än jag se skillnad, eller är det jag som inbillar mig? Haha så pinsamt om det bara är jag som ser. Men antar att man lättare kan se små ändringar på sig själv:)


December <- -> Nu

December <- -> Nu

December <- -> Nu


Såg även lite brun ut. Har kanske fått lite färg av vårsolen ändå! :)

/lowa

Update om helgen

Dålig uppdatering på senaste. Men i helgen har vi ju sprungit (som ingen nog har missat hehe) Toughest. Shit vilket underbar dag det var! Sol, masssooor med folk, hög och bra musik och en jäkla bra stämning alltså. Jag och Lowa hade planerat att ta oss igenom banan, inte försöka få bra tid, utan bara ta oss igenom och testa alla hinder! Det gick riktigt bra alltså. Klarade inte alla hinder, men jag är nöjd ändå för att vara första gången man tar sig igenom ett lopp. Vi höll ett bra tempo som gjorde att vi orkade springa hela vägen runt! 
 
Det roligaste var sista hindret, då man skulle ta sig upp för rampen. Både jag och Lowa klarade detta. STOLT! 
 
Två bilder då vi springer för våra liv för att få tag på stången hehe!
 
Hela lördagen hade jag adrenalin i kroppen, det gick nästan aldrig ur haha. Jäklar vilket känsla att komma i mål, man kände sig så duktig. Ville bara göra det igen och igen och igen! 
 
Så här fina ben har jag idag. Oooonda blåmärken och sjuk träningsvärk, men fan det var det värt! 
 
Igår hade jag en riktigt onyttig dag haha.. Frukost var en macka, lunch en glass och en bulle, middag kebabtallrik och sedan godis och chips hela kvällen haha.. Dock så var det inte så gott som jag trodde att det skulle vara. Jag mår mest bara dåligt av att äta massa godis å grejer, iallafall dagen efter.. Känns typ som att jag är bakis idag , blir trött i kroppen och får ont i magen. SÅ nu tar vi nya tag, sommaren närmar sig. 
 
Idag ska vi bränna av ett benpass på gymmet, det var allt för länge sedan. Taggaaad! / Johanna
 
 
Matbloggstoppen
Follow on Bloglovin jltr.blogg.se