På bättringsvägen


Vackra vindeln. Fotade i panorama, det blev ganska fint!

Nu har jag vilat från all fysisk aktivitet, en vecka prick, och jag kan säga att jag mår bättre. Har haft feber i flera dagar, varit yr och illamående. Har inte alls mått bra, men nu är det bara förkylningen kvar! Så idag tog jag en lugnare promenad runt älven efter skolan för att komma igång lite. Det blev ansträngande men det är ju inte så konstigt... Ser bara fram emot att få börja träna normalt igen :D 

/Lowa

Morgoncardio

Godmorgon! Vilken bra start på den här lördagen jag har haft. Steg upp halv 9 för att gå en trappa ner till gymmet och köra cardio innan frukosten. En halvtimme på crosstrainern och svetten bara rann, underbart! 
Jag ÄLSKAR att vi har gymmet bara en trappa ner, hur enkelt som helst på morgonen att bara ta på sig träningskläderna och köra igång! vilken lyx.. 
 
En snabbdusch och en gröttallrik på det och jag är redo för den här dagen! Klockan 12 ska jag och många andra från skolan fara och prova forsränning. Man måste ju passa på när det är gratis och allt! Är lite smått nervös, vet inte vad jag har att förvänta mig.. Men det kommer säkert gå superbra! 
 
Ha en bra dag allihopa! / Johanna 
 
 
Shit vilka suddiga bilder det blev,var så skakig på handen efter träningen..

Har gått och blivit sjuk...


Jag la just upp den här bilden på instagram. Saknar att känna den känslan! Har varit sjuk sen i söndagskväll men feber, hosta, snuva och värk i hela kroppen. Har lyckats dra på mig något riktigt otrevligt... Jag hoppas bara att jag känner mig bättre till helgen för vi ska och forsränna på lördag och det vill jag inte missa! 

Dåligt med uppdatering här, så glöm inte att följa oss på instagram @johannalowa för där uppdaterar vi betydligt oftare än här! :)

/kramar från Lowa 

Matbloggstoppen
Follow on Bloglovin jltr.blogg.se