Johanna - Morotscupcakes med citronfrosting

MOROTSCUPCAKES MED CITRONFROSTING (ca 9 st)
Ingredienser;
1 dl osötad mandelmjölk
1 tsk kokosolja
3 msk kokosmjöl
2 msk dinkelmjöl
1 dl rågmjöl
1 tsk bakpulver
en nypa vaniljpulver
1/2- 1 tsk kanel (Jag älskar kanel så jag tog ca 1 tsk, det smakar mjukpepparkaka mhh)
1/4 tsk ingefära
2 tsk agavesirap
ca 1/2-1 dl finrivna morötter
Sätt ugnen på 175°.
Vispa ihop ägg, mjölk och kokosolja.
Rör ihop alla torra ingredienser i en annan bunke och rör sedan ned i äggblandningen.
Häll ner agavesirap och morötterna och rör till en jämn smet.
Klicka smeten i muffinsformar och ha i ugnen i ca 20 min.
CITRONFROSTING
3 msk philadelphiaost
2 msk kvarg
1/4 dl mandelmjölk (inte alls mycket)
citron och citronskal efter smak
ca 1 tsk agavesirap
Rör ihop alla ingredienser och bred på muffinsarna. Toppa med lite rivna morötter. KLART! ♥